Contact

 

Persberichten
nieuws@museumactueel.nl
Heeft u museum gerelateerd nieuws? Onze redactie ontvangt graag uw persberichten op bovenstaand adres. Wij zijn zeer geïnteresseerd in actuele onderwerpen zoals openingen, nieuwe aanschaffen, tentoonstellingen, personeelszaken en ander relevant of opmerkelijk museum nieuws. Indien u beeldmateriaal meestuurt vermeld dan het copyright. Dit bericht kan als opt-in worden beschouwd.

Museumgids
Meer dan 450 Nederlandse musea zijn al vertegenwoordigd op MuseumActueel met een persoonlijke pagina. In een oogopslag vind u over uw favoriete musea het laatste nieuws, algemene informatie en binnenkort de tentoonstellingsagenda. Ontbreekt uw museum of wenst u een inhoudelijke aanpassing, neem dan contact op!

Tentoonstellingsagenda
Voor de musea in onze museumgids lanceren wij dit jaar de tentoonstellingsagenda. Dit zal ook geïntegreerd worden in gerelateerde nieuwsartikelen, social media en op onze voorpagina voor maximale zichtbaarheid van uw tentoonstelling. Om zo compleet mogelijk te zijn kunnen musea zelfstandig nieuwe tentoonstellingen toevoegen.


 
MuseumActueel B.V.
KvK 68558481
Nieuwezijds Voorburgwal 19
1012 RC Amsterdam

020 777 1908
info@museumactueel.nl
Facebook | Twitter | Instagram