dinsdag, september 18, 2018
Home Nieuws

Openingsweekend museum COMM drukbezocht

Afgelopen weekend opende museum COMM, het vernieuwde communicatiemuseum in Den Haag opnieuw haar deuren. In anderhalf jaar tijd heeft het museum zowel visueel als qua opzet een complete transformatie ondergaan en dat is door veel bezoekers positief ontvangen. Directeur Tobias Walraven: “Wij menen een heel relevant thema te pakken te hebben. We hopen daarmee minimaal 100.000 bezoekers per jaar te kunnen verwelkomen.”

Hoewel er geen exacte cijfers bekend zijn gemaakt, kijkt het vernieuwde museum terug op een zeer geslaagd heropeningsweekend. Walraven: “Het aantal bezoekers overtrof onze verwachtingen. Er kwamen vrijdag, zaterdag en zondag honderden mensen over de vloer.” Sarah-Jane Earle, coördinator presentatie en educatie, is verheugd over de positieve feedback van de eerste gasten: “Wat ons het meeste treft is dat we van de bezoekers horen hoe mooi ze het pand vinden. En dat ze aan het denken worden gezet over onderwerpen als het gebruik van je smartphone, digitaal pesten of privacy. Daar doen we het voor.”

COMM wil de bezoeker de impact van communicatie laten ervaren. Het museum is dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 10.00 uur ‘s morgens.

 

MuseumActueel Nieuwsbrief
Meer kennis
Weten wat er speelt in de museumwereld? Ontvang wekelijks het laatste museumnieuws.
bevestigen
X
X